Vorige Artikel 15 van 23 Volgende

Puratex® synthetische reiniger set

€ 37,00 (inclusief btw)

Voor grondige reiniging van synthetische stoffen.

De Puratex® synthetische reiniger is speciaal ontwikkeld voor het grondig reinigen van synthetische stoffen zoals polyamide, polyester, polyacryl etc. 

Deze speciale reiniger is ideaal te gebruiken voor het verwijderen van hardnekkige en oudere vlekken uit synthetische vezels. De stof wordt gemakkelijk en veilig schoongemaakt zonder gebruik van bleekmiddel. 


Werkwijze:

  1. Maak het meubelstuk stofvrij (gebruik een stofzuiger met meubel-opzetstuk of de LCK® reinigingshandschoen.
  2. De vlek(ken) behandelen met de Puratex® synthetische reiniger. Doe wat van de reiniger op een schone doek en wikkel deze om de borstel en bewerk de vlek(ken). Werk altijd van buiten naar binnen en behandel altijd een groter oppervlakte dan de vlek zelf. Probeer hierbij niet (te) veel druk te zetten. 
  3. Nareinigen met gedestilleerd water (om kalkranden te voorkomen) of met Puratex® reinigingswater. Doe een beetje reinigingswater in een bakje en dompel de LCK® reinigingshandschoen/schone doek onder en wring deze uit. Vervolgens de gereinigde stof van naad tot naad goed afnemen. Eventueel een keer herhalen.

Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij vlekken, 500ml voldoende voor 5-7 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Puratex® synthetische reiniger (500ml), borstel (1 stuks), doekje (1 stuks)


Belangrijk:

Probeer onderhoudsproducten altijd eerst even uit op een onopvallende plek.


Let op:

Kleurtransfer door b.v. jeans en verkleuringen kunnen meestal niet meer worden verwijderd met de Puratex® synthetische reiniger. Als verontreinigingen reeds behandeld werden met andere reinigingsmiddelen dan Puratex®, kunnen ze vaak niet meer of veel minder goed worden verwijderd.


Tip: Stoffen laten zich het beste impregneren nadat ze grondig gereinigd zijn. Gebruik hiervoor de Puratex® impregneer of de Puratex® strong protector.

 

© 2018 - 2021 montis-careproducts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel